23948sdkhjf

Hon är årets centrumutvecklare

Malmö Citysamverkans vd Pia Sandin har förärats utmärkelsen årets centrumutvecklare 2022.

– Jag är fantastiskt stolt och glad över utmärkelsen. För mig är den resultatet av den djupa samverkan som sker i Malmö City, där alla bidrar till utvecklingsarbetet och driver viktiga frågor för en levande stadskärna. Oavsett om det är kommunen, fastighetsägare, handel, restaurang eller övrigt näringsliv så medverkar de både till faktiska insatser och till strategisk planering för att vi ska uppnå den gemensamma visionen om ett ’Malmö City för alla att älska och återuppleva’. Jag vill också passa på att tacka alla underbara människor som har nominerat mig, säger Pia Sandin, vd Malmö Citysamverkan i en kommentar.

Förutom Pia Sandin var även Tobias Ahlstedt från Västervik och Nils-Petter Nilsson från Växjö finalister till priset som delades ut vid  Svenska Stadskärnors årliga konferens som i år hölls den 18 maj i Östersund.

Utmärkelsen har delats ut sedan 2012 och årets pristagare Pia Sandin får äran för att hon, enligt juryn, under många lyckats inspirera och sprida kunskap. Årets jury bestod av fem personer från Sveriges Centrum- och platsutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Motiveringen lyder;

”För en gärning som inte bara inneburit en kreativ och innovativ insats för staden, utan också som en generös inspirations- och kunskapskälla för en hel yrkeskår under många år”.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094