23948sdkhjf

Newport rekryterar från Stadium och lanserar e-handel på 30 marknader

Lanserar e-handel på för bolaget nya marknader och på lokala språk i sommar. Sedan tidigare har inredningsföretaget försäljning via nio fysiska butiker samt e-handel i Sverige, Norge och Finland.

Inredningsbolaget Newport har värvat Hanna Gåverud till posten som CRM-ansvarig. Hon kommer närmast från en liknande post hos Stadium där hon arbetat i 13 år varav de senaste 6 år som head of CRM.

Rekryteringen sker i ett läge när inredningsbolaget är redo att expandera e-handeln till ytterligare 30 länder i Europa. Därtill implementerar Newport CRM-systemet Voyado, en plattform inom marketing automation för retailbranschen.

– Att skräddarsy kommunikationen utifrån kundens behov och preferenser är lika viktigt för våra digitala affärer som i våra fysiska butiker. Med hjälp av det smarta systemet Voyado och vår nytillträdda CRM-chef har vi stora möjligheter att bygga allt från personifierade kundresor till att sömlöst sy ihop till exempel köpen i våra fysiska butiker med e-handelsköpen, säger Bo-Wilhelm Horndahl, vd och ägare, Newport i en kommentar.

Hanna Gåverud har tillträtt posten, som är en nyinrättad roll, och första uppdraget blir nu att sätta en ny strategi och lägga fokus på insatser för bättre upplevelse för nuvarande och framtida kunder.

– Ett dedikerat och väldesignat lojalitetsprogram är ett kraftfullt verktyg som stärker kundernas relation till varumärket. Att bygga tillit tar tid och jag är enormt glad och stolt över att få förtroendet att leda detta arbete på Newport, säger Hanna Gåverud.

Newport Collection AB är ett svenskt företag som äger, designar och utvecklar livsstilsvarumärket Newport med ett sortiment om möbler och inredningsdetaljer. Koncernen har nio fysiska butiker, bland annat på NK i Stockholm, och samt e-handel. Koncernens omsättning för 2022 beräknas uppgå till 500 miljoner.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Butikerna som lämnar ut flest paket i Sverige
Cdons vd lämnar posten efter ett år
Efter guldruschen – Zoo.se vill vara snabbfotad
2022 – Året då nostalgin flödade
Ica lanserar hårt besparingsprogram – 200 tjänster ska bort
Clas Ohlson minskar personalstyrkan med 85 tjänster
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.093