23948sdkhjf

Birsta city lanserar hållbarhets- och secondhandyta 

Circuit öppnar den 10 juni i Birsta city.

I köpcentrumet Birsta city i Sundsvall, som i framtiden kommer byta namn till Livat, lanserar ägaren Ingka centres en hållbarhetsyta på 800 kvadrat.  

I konceptet, som heter Circuit och är framtaget av Ingka Centres kommer ett kafé vara mittpunkten i lokalen. Därtill ska reparationsservice, secondhandförsäljning och uthyrning av bland annat barnkläder och barnvagnar ta plats på ytan. Besökare kommer också kunna ta del av workshops och utställningar, enligt ett pressmeddelande.  

Det är väldigt spännande att få introducera Circuit till våra besökare i Birsta City. Vi ser ett växande intresse och engagemang för hållbarhet och cirkulära frågor. Tillsammans med våra besökare och partners ser vi fram emot att hitta nya sätt för att bättre ta vara på våra gemensamma resurser och göra ett långsiktigt, positivt avtryck på samhället och vår planet, säger Anna-Lena Wessén, centrumchef på Birsta city. 

Café Charmbönan, Hyber, Laboratoriet AB Småland, Myrorna, Pure Effect, Renewcell, Repamera är några av samarbetsparterna i projektet.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078