23948sdkhjf

HSNG etablerar nytt lager 

Gymgrossisten och Bodystore flyttar in i nytt lager.

Health and Sports Nutrition Group, som ligger bakom Gymgrossisten.com och Bodystore.com flyttar in i ett nytt lager som står klart om ett år. 

Det nya lagret ligger i Eskilstuna, nära E20, vid Williams väg 19 och rör en investering om 120 miljoner kronor.

– Vi vill förstärka vår position som Nordens största e-handelsaktör inom träning och hälsa. För att kunna fortsätta växa behöver vi modernisera och utöka vår logistikkapacitet. Vi väljer att investera i Eskilstuna eftersom det är den mest optimala logistikhubben för oss. Tack vare den geografiska placeringen och en modernisering av vår logistiklösning kommer vi att kunna förbättra kundupplevelsen med snabbare leveranser, säger Johan Görgård, vd för Health and Sports Nutrition Group i en kommentar.

Gymgrossisten är en del av Orkla sedan 2019.

Eskilstuna är en populär etableringsplats för e-handelsbolagslager just nu.   

– Det är mycket glädjande att HSNG tillsammans med Inhubs nu väljer att investera i sin framtida logistiklösning här i Eskilstuna, vilket bekräftar våra mycket uppskattade hållbara, effektiva och attraktiva förutsättningar samt stärker Eskilstuna som etableringsort. Etableringen kommer att skapa många nya viktiga arbetstillfällen, säger David Hofmann, vd, Eskilstuna Logistik och Etablering i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094