23948sdkhjf

Electrolux värvar från Synoptik och Energizer

Vill komma närmare konsumenten och plockar in ny duo med kompetens från retail, sälj och affärsutveckling.

Electrolux Nordics har rekryterat Veronica Brenckert till head of Electrolux Home från den 1 oktober. Veronica Brenckert kommer närmast från posten som försäljningsansvarig hos Synoptik Sverige och beskrivs ha över 20 års erfarenhet från retail, främst inom sälj och affärsutveckling, men också inom HR och verksamhetsstyrning.

– Veronicas långa erfarenhet från retail kommer vara en stor tillgång nu när vi går in i nästa kapitel med Electrolux Home tillsammans med våra franchisetagare och JKE. Vi har ett starkt färdigutvecklat koncept som nu ska rullas ut där vi fokuserar på att bygga den fullständiga kundupplevelsen i alla våra butiker, säger Alexander Pierrou, general manager Electrolux Nordics i en kommentar.

Förutom Veronica Brenckert har Electrolux också rekryterat Peter Liberg som tillträder som head of electrical retail channel nordic med start den 1 november. Han kommer närmast från posten som sales director Nordics på batteriföretaget Energizer och har ett längre förflutet inom snabbrörliga konsumentvaror och har tidigare arbetet för bland andra Procter & Gamble och varumärken som Heineken.

Veronica Brenckert och Peter Liberg ska ha Stockholm som bas och ingå i den nordiska ledningsgruppen där de ska rapportera till Alexander Pierrou.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078