23948sdkhjf

Jysk nysatsar i Löddeköpinge

Jysk satsar på nytt läge och utökad yta i Löddeköpinge. Det meddelar fastighetsägaren Acrinova som tecknat hyreskontrakt med detaljhandelskedjan för en del av byggrätten gällande fastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14.

Acrinova förvärvade handelsfastigheten, som utgör Galleria Center Syd, sommaren 2021. Utöver galleriabyggnaden med välkända hyresgäster som Åhléns Outlet, Dollarstore, Lager 157, Max Hamburgerrestauranger, Rusta och Bygghemma ingick även en byggrätt på cirka 3 800 kvadratmeter som fastighetsägaren i november aviserade att en ny hyresgäst var tecknad för.

Nu står det klart att det är Jysk som öppnar nytt på totalt på 1 500 kvadratmeter. Avtalet löper från och med våren 2023. 

– Jysk befinner sig i en expansiv fas och under de kommande åren ska alla våra butiker byggas om till vårt senaste koncept. Vår butik i Löddeköpinge är i dagsläget för liten för att implementera det nya konceptet och för att möta efterfrågan bland våra kunder. En flytt till en helt ny butik som är optimal i storlek med en stor kundgård för visning av trädgårdsmöbler kommer att öppna upp nya möjligheter för både våra kunder och medarbetare. Den nya placeringen känns helt rätt, med grannar som kompletterar varandra och skapar en helhet för besökarna, säger Sara Winblad, development manager real estate, Jysk Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063