23948sdkhjf

Tar plats i e-handlarens styrelse

Parfym.se värvar styrelseproffs till posten som ordförande.

E-handelsbolaget Parfym.se har värvat Per Sjödell till posten som styrelseordförande. Han efterträder Per Netzell som lämnar styrelsen efter tre år på posten som ordförande.

I ett pressmeddelande skriver bolaget att värvningen är ett ”led i att intensifiera bolagets expansion och förbereda nästa tillväxtfas”.

– De senaste 18 månaderna har vi lagt mycket fokus på att ställa om vår affär och bygga in skalbarhet. Framöver kommer styrelsen fokusera på nyckelprojekt och hur vi tillsammans fortsätter att utveckla vårt varumärke, medarbetare, kundresan och ökar lönsamhet. Per har en lång och gedigen erfarenhet ifrån branschen och jag är övertygad om att han kommer att bidra väsentligt i vårt långsiktiga arbete att försätta utvecklas som bolag, säger Jonas Häggqvist, vd i en kommentar.

Per Sjödell har ett längre förflutet inom retail och marknad har bland annat arbetat som vd för Gant Sverige samt som global marknadsdirektör på H&M och därtill har han varit styrelseordförande för Lindex och Lyko.

I dag är han verksam inom flertalet styrelser och är styrelseordförande för Arkivsion Nordic, Identity Works, Husse Group, Regnbågsfonden och CIP. Han är även vice ordförande för finska Posti och Swedish Fashion Association samt styrelseledamot i Spendrups, Haypp Group, Carismar, Swedavia och Springwine & Spirits.

– Jag är glad att återförenas med skönhetsindustrin och ser fram emot att tillsammans med ledning och ägare utveckla Parfym till en ledande aktör inom kurerad beauty och erbjuda kunderna en än mer skräddarsydd kundresa med attraktiva erbjudanden, säger Per Sjödell i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Facket kritiserar Dollarstores arbetsmiljö
MQ Marqets Ingvar Larsson om resultatet: ”Vi har hittat vår position”
MQ Marqet når över miljarden
Här väntar ny sportsatsning om 900 kvadratmeter
Utmanande kvartal för BHG – redovisar förlust
H&M planerar minska med 100 butiker netto
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078