23948sdkhjf

Svensk Handel tappar profil – Per Geijer till säkerhetskoncern

Efter 11 år som säkerhetschef på Svensk Handel lämnar nu Per Geijer för ett nytt jobb som chef för säkerhetskoncernen Nordic Level Groups rådgivningsdivision.

Han börjar sitt nya jobb den 1 oktober.

– Det känns oerhört spännande att få bli en del av Team Level! Jag har sett och erfarit vad Levels medarbetare kan leverera och ser fram emot det vi ska göra tillsammans. Efter många år av arbete med angrepp mot företagare är det klart för mig att behovet av trygghet och säkerhet aldrig har varit större. Level har en mycket viktig roll att spela här och jag är väldigt glad över att få bidra i det arbetet framöver", säger Per Geijer i en kommentar.

Per Geijer har de senaste 11 åren haft rollen som Säkerhetschef vid Svensk Handel med ansvar för säkerhetsenhetens arbete kring rådgivning, medlemsstöd och politiskt påverkansarbete. Innan dess var han säkerhetschef på Butikerna i fem år och dessförinnan drev han ett konsultbolag med fokus inom säkerhet och arbetsmiljö.

” Som tur är har vi ett starkt säkerhetsteam som kommer fortsätta det framgångsrika arbetet långt efter det att jag lämnat. Jag känner mig helt trygg med att våra medlemmar även fortsatt kommer få hjälp och stöd från Svensk Handel i en av våra viktigaste frågor: säkerhet och trygghet”, skriver han på Linkedin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047