23948sdkhjf

Byter roll inom Citycon

Salla Suonperä blir ny specialuthyrningschef för Norden på Citycon. Hon har varit inom företaget under nio år och senast hade hon rollen som kommersiell utvecklingschef på företaget. 

– Jag ser fram emot att ta mig an en ny utmaning på Citycon. Det finns en god grund för fortsatt tillväxt för specialuthyrning. Jag ser fram emot att arbeta med ett starkt team som hjälper hyresgäster att dra nytta av de möjligheter som finns i våra centrum, säger Salla Suonperä, specialuthyrningschef för Norden i en kommentar. 

Specialuthyrning innefattar alla Citycons pop up-butiksuthyrningar, annonsytor och digitala skärmar i samtliga av bolagets 35 centrum sprida över fem länder. Det är ett satsningsområde för framtiden enligt bolaget. 

– Specialuthyrning är ett strategiskt satsningsområde för Citycon och jag är mycket glad att Salla nu leder laget. Hon har varit en del av Citycon-familjen i flera år och har bevisat sin talang i olika roller. Salla är rätt person då specialuthyrning hjälper hyresgästerna att växa, samt ger atmosfär och fler besökare till våra centra, säger Jussi Vyyryläinen, vicechef inom uthyrning på Citycon i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nordby över fyra miljarder igen – siktar på rekord 2023
Tackar för sig efter 55 år
Rekordår för outletområde
Han är först ut när Tempo pilottestar hybridlösning
Mode och inredning till Väla
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.156