23948sdkhjf

Ny varuhuschef till Åhléns City

Axcent of Scandinavia-profilen Anni Blomster ska jobba nära Ayad Al-Saffar för att snabbt vända röda siffror till svarta.

Det sker många skiftningar på Åhléns nyckelposter efter ägarskiftet.

Nu kliver Anni Blomster på som ny varuhuschef för Åhléns City i Stockholm. Hon efterträder Åsa Sånemyr. 

Anni Blomster har tidigare arbetat tillsammans med ägaren och vd:n Ayad Al-Saffar i två turnaround-bolag och tillträder med uppdraget att snabbt vända till svarta siffror.

– Tiden är den viktigaste faktorn just nu och därför har jag rekryterat Anni som känner mig väl sedan tidigare och vet hur jag vill ha det. Med Anni ombord kan vi röra oss snabbt framåt, säger Ayad Al-Saffar i en kommentar.  

Anni Blomster kommer från rollen som konsult, och har även varit vd på Glitter och operativ chef på Ur & Penn, som liksom Åhléns ägs av Axcent of Scandinavia. 

– Att bli varuhuschef på Åhléns City Stockholm är den roligaste rollen jag kan tänka mig. Åhléns är ett fantastiskt varumärke som alla har en relation till och jag känner stor respekt att få arbeta tillsammans med Ayad igen och hela teamet på Åhléns City Stockholm, säger Anni Blomster i ett pressmeddelande. 

Åsa Sånemyr, som tillträdde som varuhuschef så sent som i februari, kommenterar sin avgång på Linkedin där hon framhåller att det varit en ära att arbeta tillsammans med en sådan kompetent och spännande ledningsgrupp.

Jag kommer sakna Åhléns Citys alla medarbetare som under den tid jag varit här visat mod och vågat ändra sitt sätt att arbeta, tagit mer och mer egna initiativ och börjat ifrågasätta hur och varför vi gör som vi gör”, skriver hon.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Facket kritiserar Dollarstores arbetsmiljö
MQ Marqets Ingvar Larsson om resultatet: ”Vi har hittat vår position”
MQ Marqet når över miljarden
Här väntar ny sportsatsning om 900 kvadratmeter
Utmanande kvartal för BHG – redovisar förlust
H&M planerar minska med 100 butiker netto
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078