23948sdkhjf

Spherio Group ansluter fler till SaaS-lösningen 

Smyckesmärket Sophie by Sophie, grundat av Sophie Gyllenhammar Mattsson 2006, har ingått avtal med Spherio Solutions. Utöver SaaS-lösningen, som är ett verktyg för att följa produktens livscykel, så kommer varumärket från och med oktober att driva utförsäljning av bolagets produkter på plattformen.  

– Det är med glädje vi idag presenterar vår fjärde kund till Spherio Solutions. Att få möjligheten att samarbeta med Sophie by Sophie, som med sin unika lekfulla kombination av modernt och klassiskt skapat en helt egen stil, är något vi är stolta över. Vi ser även hur efterfrågan på vår SaaS- och logistiklösning tydliggörs inom allt fler produktkategorier, där vårt samarbete med Sophie by Sophie är det första inom kategorin smycken, vilket vi ser positivt på. Detta stärker vår tro på att vår nya strategiska inriktning är helt rätt och att Spherio Solutions är en lösning för bredare segment av produkter, säger Mikael Wiborgh, tillförordnad vd för Spherio Group i en kommentar. 

Även varumärket Aarke, som säljer kolsyremaskiner och vattenfiltrering har ingått avtal med samma utförsäljning- och saaslösningupplägg. Varor från företaget kommer börja säljas på plattformen under september.  

– Vi på Aarke är övertygade om att tidlös design, kvalitativa material och god funktionalitet kan få människor att vilja ändra sina beteenden. Dels genom att sluta köpa vatten i engångsflaskor men också genom att investera i saker som håller länge. Vi är stolta över att nu ingå ett samarbete med Spherio Group som helt går i linje med våra värderingar som företag. Det öppnar också upp dörrar för oss att möta nya kunder – vi ser fram emot vart det här kommer att leda, säger Jimmie Stilling-Karlevall, partnerchef på Aarke i en kommentar.  

Trendmark, som representerar varumärken som Jofama, Sebago och Samuel Hubbard och det finska modemärket Ivana Helsinki finns också med bland de bolag som är anslutna till Spherio Solutions. 

Under det senaste kvartalet sjönk Spherio Groups omsättning med 30 procent. Spherio Solutions, Re/Way och Yaytrade ingår i koncernen.  

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078