23948sdkhjf

Kicks flyttar fyra butiker

Kicks satsar på större yta i sina butikslokaler.

Kicks omlokaliserar tre butiker i Stockholm under hösten. Butiken på Fleminggatan flyttar till Västermalmsgallerian och öppnar den 8 september. 

I Täby Centrum byter skönhetskedjan lokal till en större, som öppnar den 28 september, och även i Haninge Centrum har Kicks öppnat i en större lokal den 25 augusti.  

I samband med Kirunas stadsflytt så öppnade Kicks den 1 september en butik i en ny lokal i Kiruna Centrum också.  

Anledningen ska vara att bolaget vill utveckla sitt butiksnät och anpassa sig efter konsumenternas skiftande beteenden. 

Vi fortsätter att investera i vår marknadsposition där utvecklingen av vårt butiksnät utgör en central del, då vi tydligt ser styrkan och värdet av att ha både butiker och e-handel. Vi ser att samspelet mellan kanalerna bara blir starkare, varför vi också fortsätter att utveckla vårt omnikanals-erbjudande. För att skapa en lönsam verksamhet är det dessutom viktigt att snabbt kunna anpassa sig efter kundernas skiftande beteende och behov. Det är därför vi löpande justerar och optimerar vårt butiksnät, och det betyder såväl nya butiksetableringar som relokeringar, säger Freddy Sobin, vd på Kicks i en kommentar.  

Samtliga nya butiker innehåller företagets koncept med skönhetsbehandlingar i butiken, Treat by Kicks, som idag finns i 60 av företagets butiker.  

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125