23948sdkhjf

Dashl öppnar hybridbutik på Mall of Scandinavia 

Skönhetsaktören Dashl öppnade den sista augusti en första fristående kombinerad skönhetssalong och butik, där kedjan erbjuder skönhetsbehandlingar men också säljer produkter för bryn, fransar och naglar på Mall of Scandinavia i Solna.

Lokalen spänner över  80 kvadratmeter.

– Vi är extra stolta över att kunna presentera vår nya hybridbutik och satsning på den svenska marknaden i och med öppningen i Westfield Mall of Scandinavia. Här ger vi verkligen våra konsumenter möjlighet att djupdyka ner i Dashls digitala värld och vår nylanserade webshop dashlbeauty.com kommer till liv i fysisk miljö, säger Nina Akbari, medgrundare och operativ chef på Dashl i en kommentar. 

Sedan ett par år har skönhetsaktören ett samarbete med H&M, med salonger i flera av modeaktörens butiker, där behandlingar erbjuds i Västermalmsgallerian, Fältöversten och Sergels Torg i Stockholm och Gustav Adolfs Torg i Malmö. Dashl har också en fristående salong inne på Arkaden i Göteborg. 

Bland investerarna som står bakom bolaget finns bland annat H&M-gruppens investeringsarm CO:LAB, Cristina Stenbeck, Camilla Läckberg och Christina Saliba. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094