23948sdkhjf

Blir marknadschef för nya apoteksjätten

Har ett förflutet från Max och Ica.

Det blir Tobias Karlsson som får uppdraget som marknadsdirektör för Kronans Apotek och Apoteksgruppens nya apotekskedja.

Han tillträder inom kort och kommer närmast från vd-rollen hos hårvårdsbolaget Eyracure men har ett längre förflutet från poster inom marknad hos bland andra Max Hamburgerrestauranger, Plantagen, Polarn O. Pyret och Ica.

– Jag är väldigt glad över att Tobias Karlsson ansluter till denna spännande resa. Hans erfarenhet av att bygga starka varumärken samt ledaregenskaper kommer att göra skillnad för det nya bolaget, säger Erik Sjögren, vd för den tilltänkta apotekskedjan.

Tobias Karlsson har under sin karriär på Max Hamburgerrestauranger bland annat prisats flera gånger i Resumés tävling Sveriges Bästa Marknadschef i kategorin snabbmat.

– Jag ser fram emot att lära mig en ny bransch med sina speciella förutsättningar. Det gemensamma bolaget med Kronans Apotek och Apoteksgruppen kommer att bli en stor spelare på apoteksmarknaden och det ska bli spännande att ta sig an den varumärkesresan, träffa alla kollegor och sätt i gång, säger Tobias Karlsson i en kommentar.

Tobias Karlsson kommer att påbörja sin anställning inom kort.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078