23948sdkhjf

Jula storsatsar i Västerås – öppnar två varuhus i höst

Öppnar nytt i både Erikslund och Hälla i höst.

Sedan tidigare är det känt att Jula den 1 oktober öppnar nytt varuhus i Lekias tidigare lokaler i Erikslund i Västerås. Detta efter att aktören sedan i augusti huserat i tillfälliga lokaler efter den förödande branden som i juli totalförstörde detaljhandelskedjans varuhus i handelsområdet.

Men redan i mitten av december är dock dags för nästa öppning då Jula även väljer att öppna på handelsområdet Hälla.

− Det känns väldigt bra att vi, och Julas ägare Karl-Johan Blank, väljer att fortsätta satsa stort i Västerås efter den förödande branden. Med den här satsningen visar vi att Västerås är viktigt för Jula, säger Michael Gustafsson, landschef, i en kommentar.

Den nya enheten på Hälla blir ett fullstort varuhus inrett enligt senaste koncept. Jula räds inte utmaningen att öppna två varuhus på kort tid och räknar med att behöva rekrytera 15 medarbetare.

− Västerås är en stor stad och vi tror att det finns bra förutsättningar för två varuhus. Vi märker även av ett stort engagemang från kunderna i Västerås efter branden. Jag känner en otrolig stolthet över att vi nu kommer tillbaka dubbelt upp. Dels för att vi satsar som vi gör och att vi gör det så snabbt, och dels för att vi gör det med en organisation som är så engagerad och ansvarstagande. Det väcker mycket positiva känslor, säger Michael Gustafsson vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Facket kritiserar Dollarstores arbetsmiljö
MQ Marqets Ingvar Larsson om resultatet: ”Vi har hittat vår position”
MQ Marqet når över miljarden
Här väntar ny sportsatsning om 900 kvadratmeter
Utmanande kvartal för BHG – redovisar förlust
H&M planerar minska med 100 butiker netto
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094