23948sdkhjf

Här flyttar Mekonomen till nya lokaler

Mekonomen flyttar verkstad och öppnar nya portar i Uppsala. Här kommer besökarna erbjudas både en bilreservdelsbutik och en verkstad i direkt anslutning.

Det är Mekonomen som tidigare låg på Fyrislundsgatan 79 i Uppsala som flyttat till ny fräsch byggnad på Kastgatan 3 i samma stad.

– De nya lokalerna är väl anpassade för vår verksamhet. Vi tror också att läget på Östra Fyrislund kommer förenkla för kunderna, bland annat finns goda förbindelser med kollektivtrafik och närhet till flera andra butiker. Vi hoppas att vårt nya läge i större utsträckning får kunderna att besöka oss, säger regionchef Andreas Högberg.

Den nya lokalen är på närmare 1 800 kvadratmeter och inrymmer både butik och verkstad. I butiken arbetar åtta personer med affärschef Peter Franke i spetsen. Lokalen har ett sedumtak och man kommer inom kort att montera solceller på taket. Här erbjuds också laddning för elbilar utanför butiken.

– För oss är det viktigt att göra hållbara investeringar och här har vi haft möjligheten att både tänka på den biologiska mångfalden och en grönare elförsörjning vilket känns oerhört positivt, säger Mikael Svensson.

– Vi är glada att kunna förbättra vår lokala närvaro i Uppsala. På ett nytt och attraktivt läge och med en helt ny butik stärker vi vår position vilket känns oerhört positivt, säger Andreas Högberg.

Med ometableringen i Uppsala har Mekonomen 119 butiker och drygt 500 konceptverkstäder runt om i landet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Facket kritiserar Dollarstores arbetsmiljö
MQ Marqets Ingvar Larsson om resultatet: ”Vi har hittat vår position”
MQ Marqet når över miljarden
Här väntar ny sportsatsning om 900 kvadratmeter
Utmanande kvartal för BHG – redovisar förlust
H&M planerar minska med 100 butiker netto
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.084