23948sdkhjf

Nöjd centrumchef: ”13 nya butiker till Väla centrum i höst”

Väla centrum utanför Helsingborg går in en intensiv höst med 13 nya etableringar.

Att Väla centrum utanför Helsingborg klarat pandemiåren hyfsat bra berättade centrumchef Niklas Blonér i Dagens Handel #2. I nästa jättekliv storsatsar Väla både på butiksliv och upplevelser.

Bland de nya butikerna märks butikskedjan Thansen som säljer biltillbehör och fritidsartiklar. Thansen är en många danska kedjor som siktar på att etablera sig på den svenska marknaden och ser Väla som en strategiskt viktig plats att inleda satsningen på.

Senare i höst kommer besökarna på Väla att mötas av en ny butik för Hemtex.

Nya är även H&M Home som öppnade i slutet av sommaren i anslutning till den uppfräschade H&M-butiken vid Gamla torget.

Under sensommaren gjorde också kosmetikkedjan Lush entré med ekologiska kosmetikprodukter, i bland annat förpackningsfria alternativ.

Under oktober gör herrmodekedjan Brothers comeback efter ett par års frånvaro. Kedjan gör en nysatsning efter pandemiåren och etableringen på Väla blir den första nya butiken på några år. 

Modekedjan Vero Moda, som funnits på Väla under många år, har också invigt sin nya butik med mode för en kvinnlig målgrupp.

Ny är också skotska modekedjan Lyle & Scott som inviger sin butik under hösten.

– Det är glädjande att intresset för Väla som handelsplats är fortsatt starkt, och vi har även många förfrågningar från både nationella och internationella aktörer som vill etablera sig hos oss. Vi ser också att våra besökssiffror håller sig på en hög och jämn nivå, trots att omvärlden är lite orolig just nu, säger Välas centrumchef Niklas Blonér.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141