23948sdkhjf

Modeveteran stärker Na-kd:s ledningsgrupp

Med en bakgrund som butiksägare och 11 år som head of wholesale and retail på Esprit blir Lina Selin ny chef för återförsäljare och marknadsplatser på e-handelsjätten.

Lina Selin, som även ansvarat för Esprits e-handel i i Sverige, ser fram emot det nya uppdraget med att utveckla Na-kd:s wholesale-erbjudande framåt.

– Na-kd är ett spännande och snabbväxande bolag som ständigt pushar gränser. Med min insight från både e-handel, retail och wholesale har jag förståelse för hur de olika delarna inom modevärlden fungerar i praktiken. Tillsammans med teamet ser jag fram emot att utveckla erbjudandet och växa vår försäljning utanför vår egna e-handel, säger Lina Selin.

– Många känner Na-kd som en e-handlare i Europa men hela 12 procent av vår omsättning går faktiskt årligen via wholesale där vi säljer stora volymer till återförsäljare. Därför känns det otroligt kul att få Lina ombord som med sin gedigna bakgrund inom området kommer kunna utveckla det benet framåt, säger Oscar von Konow, tillförordnad vd på Na-kd.

 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Motonets nästa jättevaruhus till Örebro – ”Ett toppenläge”
Babykrisen lämnar ett tomrum: ”Vi följer utvecklingen noga”
Uppåt för apoteksbranschen men lönsamheten är låg
A Day’s March öppnar nytt på Södermalm
Här är Årets köpmän på Pressbyrån och 7-Eleven
Kjell & Company öppnar, stänger och flyttar
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125