23948sdkhjf

Kliver in i Apoteas styrelse

Per Schlingmann har utsetts till styrelseledamot i Apotea på en extrastämma.

– Det gläder mig att Per har accepterat erbjudandet att bli styrelseledamot i Apotea. Pers långa erfarenhet från såväl näringslivet som statsförvaltning samt hans kunskaper om kommunikation, framtidsfrågor och varumärken, blir ett positivt och värdefullt tillskott till styrelsens arbete och Apotea, säger styrelseordföranden Eva Swartz Grimaldi.

Per Schlingmann är inte minst känd för sin politiska karriär och värv och har bland annat arbetat som statssekreterare och chefsstrateg. I dag är han verksam som rådgivare,  föreläsare och författare.

– Det känns fantastiskt att bli en del av Apotea och att få vara med på resan framåt i en bransch där jag är övertygad om att det fortsatt finns stor potential. Apotea är ett bolag i ständig förändring och det ska bli roligt att jobba med styrelsen och Pär Svärdson som jag kommit i kontakt med genom tidigare styrelsearbete i SOS Barnbyar, säger Per Schlingmann.

Styrelsen består nu förutom Per Schlingmann av Eva Swartz Grimaldi på ordförandeposten, Maria Curman, Anders Eriksson, Jonas Hagströmer, Ola Lindell, Viveka Ekberg, Monica Lindstedt, Henrik Forsberg Schoultz samt vd och grundare Pär Svärdson.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078