23948sdkhjf

& Other Stories öppnar permanent butik på Södermalm

Pop up-butiken gav uppenbarligen mersmak för nu väljer butikskedjan att öppna permanent butik.

Det är inte bara H&M-gruppens koncept Arket som öppnar butik på Götgatan på Södermalm våren 2023 utan det gör även & Other Stories.

Etableringen blir den tredje för butikskonceptet i Stockholmsområdet då kedjan sedan tidigare har butiker på Biblioteksgatan och i Westfield Mall of Scandinvia. Butiken blir den femte i Sverige.

Därmed gör & Other Stories comeback på gatan då modekedjan under nära ett år drev pop up-butiken Treasures i en tidigare H&M-butik på Götgatsbacken fram till i april i år. Den nya butiken öppnar enligt butikskedjan intill den tidigare pop up-butiken i Brunogallerian på Götgatan 36 men med entré från gatan. Butiken omfattar totalt 419 kvadratmeter.

”Vi har känt oss som hemma på Götgatan sedan vi öppnade vårt pop-up koncept där för över ett år sedan, därför är vi väldigt glada över att vi nu ska kunna välkomna våra kunder på Södermalm till en permanent butik fylld med det senaste av våra feminina och uttrycksfulla kollektioner”, säger Lina Söderqvist, managing director, & Other Stories i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078