23948sdkhjf

Tar plats i modekedjans styrelse

Detaljhandelsanalytikern Jonas Arnberg, med bakgrund som vd för HUI Research och chefsekonom hos Svensk Handel, är ny ledamot i Michael Sandström AB:s styrelse. 

Sandströms är en familjeägd modekedja som nästa år firar 100 år. Kedjan består av tio butiker i Sverige och e-handel.

– Det är jättekul att han har tackat ja. Jonas Arnberg är en den detaljhandelsanalytiker som jag hyser mest respekt för av alla analytiker i Sverige, säger Sandströms vd och ägare, Mikael Sandström till modebranschtidningen Habit. 

– Det är inte bara hans fantastiska förmåga att analysera vad som har hänt utan också vad som kommer att hända, vilket vi kommer ha stor nytta av, säger Mikael Sandström vidare.

Jonas Arnberg är medgrundare till Shopadviser som startades i fjol och sitter i dag i ett antal styrelser: Hållbar e-handel, Happy Homes och Silentium. 

– Jag ser fram emot att ingå i en mycket gedigen styrelse och hoppas kunna bidra till ett redan framgångsrikt företags utveckling, säger Jonas Arnberg i en kommentar.

Övriga styrelseledamöter är Pär Johanson, tidigare Sverigechef för H&M, Joakim Holmstrand, med ett förflutet som marknadschef för bland andra Kappahl och i dag kommersiell chef på Mio, samt Per Frankenius, handelsprofil från Kristianstad.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ikea inviger inspirationsstudio i Täby
Elgiganten expanderar i Skellefteå
Stadium ilsknar till – säger upp sina hyreskontrakt
Newhouse lanserar kundklubb
Välkänd möbelhandlare i konkurs
Best of Basic satsar dubbelt på Frölunda Torg
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.172