23948sdkhjf

Här öppnar Houdini butik

Houdini Sportswear öppnar sin andra butik i Stockholm. Det nya läget är Samsungs gamla lokaler på Kungsgatan 30 mitt i huvudstaden.

Butiken, som företaget hellre kallar ”hub”, invigdes i helgen i det nordliga av de två Kungstornen som uppfördes redan 1924.

Under renoveringsprocessen sparades material som återbrukats till ny inredning under översyn av företagets art director Per Öhrås som har en önskan om att lokalen ska användas som ett ställe ”att hänga, snacka med oss och varandra och mötas över en kopp kaffe och en kanelbulle.”

När vi inrett vår hub på Kungsgatan har vi influerats av biomimik i ett passionerat försök att efterlikna den rytm som finns i naturen. Med skogen som inspiration har vi skapat små gläntor som leder dig genom hela Houdinis universum och längs vägen guidar dig i den ädla konsten att klä sig i lager-på-lager”, skriver Houdini i en kommentar. 

I butiken finns också ytor för Reuse, Rental och Care. Tillsammans med partnern Electrolux finns bland annat en anpassad yta för Care där plaggen enkelt kan fräschas upp, tvättas och förbättras.

Direkt i butiken finns även möjlighet att göra DWR-behandlingar som bättrar på vind- och vattenresistenta egenskaper på skalplaggen.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078