23948sdkhjf

Nu stundar premiär i Finland för Jula

Som tidigare aviserat ska Jula etablera sig både fysisk och digitalt i Finland. Den 10 november är det dags då första varuhuset på finsk mark öppnar på Smedsbyvägen 4 i Klemetsö i Vasa, mellan centrum och Kivihaka handelsplats.

I samma veva lanseras även aktörens e-handel på den finska marknaden.

– Julas e-handel utvecklas starkt och nu lanserar vi även e-handel i Finland. Det innebär att vi kan nå ut brett i hela Finland vilket är otroligt viktigt, inte minst under uppbyggnaden av den finska varuhuskedjan, säger Jaakko Soini, landschef för Jula i Finland.

Varuhuset, som är det första i ett led för aktören i en satsning att bli rikstäckande, spänner över 2 000 kvadratmeter och har ett sortiment som omfattar runt 15 000 artiklar. Varuhuset har varit under uppbyggnad sedan i september,

– Få andra aktörer i Finland erbjuder hemmafixare samma breda och prisvärda sortiment under ett och samma tak. Julas lågpriskoncept passar bra på den finska marknaden och Klemetsö är ett expansivt handelsområde som utvecklas ytterligare med vår etablering. Jag är övertygad om att vi kommer att få ett fint bemötande i Vasa, säger Jaakko Soini vidare .

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111