23948sdkhjf

Han blir ny ordförande i SRC Retailtruster

Magnus Carlsson tar över ordförandeklubban i det strategiska retailnätverket SRC Retailtruster.

Magnus Carlsson, som efterträder Jan Johansson, har lång erfarenhet av retail i ledande positioner som vd och inom försäljning och marknad i bland annat Reitan, Kraft Foods och Unilever. 

– Det känns väldigt bra att just Magnus Carlsson tar över efter Jan Johansson, som drivit trusterna framgångsrikt i snart 10 år. Med sin breda erfarenhet från både leverantörssidan och handeln kommer Magnus att bli en stor tillgång i arbetet med att driva och utveckla trusterna, säger Ola Dolck, vd för Scandinavian Retail Center, SRC.

Nätverket har funnits sedan 2001 och samlar idag mer än 80 medlemmar i ledande befattningar inom svensk detaljhandel. I forumet diskuteras branschfrågor, idéer och visioner för att utveckla den egna affären och det personliga ledarskapet.

Magnus Carlsson har själv varit med i SRC Retailtruster under 15 år och känner väl till modellen.

– Jag vet av egen erfarenhet att detta nätverksformat fungerar väldigt bra och bidrar till både företagets och den egna utvecklingen. Jag ser verkligen fram emot att jobba med trusterna och hoppas att min erfarenhet kan bidra till att vi når visionen att knyta till oss topp 100-namnen inom detaljhandeln i Sverige, säger Magnus Carlsson. 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08