23948sdkhjf

Utökad e-handelsverksamhet för Rituals

Arvato Supply Chain Solutions och kosmetikföretaget Rituals Cosmetics har invigt ett nytt distributionscenter i tyska Hannover.

Leverantören av e-handelstjänster Arvato Supply Chain Solutions, kommer att hantera onlineverksamheten för Rituals i Tyskland, Österrike, Schweiz och Polen i det nya distributionscenter. 

Den nya automationslösningen ska möjliggöra snabb och effektiv hantering av det växande onlinehanteringen, bland annat genom AutoStore-systemet som rymmer totalt 32 000 kärl samt upp till 120 robotar som kan arbeta på toppen av AutoStore.

Robotarna rör sig längs räls i alla riktningar, samlar kärl och transporterar dem till respektive arbets- eller plockstation. AutoStore-systemet är designat för en kapacitet på 20 000 till 30 000 beställningar per dag, beroende på om plockningen sker i två- eller treskift.

– Vi har ett långvarigt och pålitligt partnerskap med Arvato. Vårt samarbete började 2014 med två packstationer i Venray, Nederländerna, och har kontinuerligt expanderat i takt med att vårt varumärke har vuxit, säger Mark Hoppenbrouwers, Director Supply Chain at Rituals Cosmetics.

– Tills nu har vi betjänat DA-CH-regionen och Polen från vår plats i Gennep i Nederländerna. Men, ordervolymerna har ökat så snabbt att det var nödvändigt att leta efter alternativ eller expansionsmöjligheter, och vi tog beslutet att etablera en annan plats för Rituals i Hannover, tillägger Julia Boers, vd för konsumentprodukter på Arvato Supply Chain Solutions.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Clas Ohlson minskar personalstyrkan med 85 tjänster
2022 – Året då nostalgin flödade
Ica lanserar hårt besparingsprogram – 200 tjänster ska bort
XL-Byggs nya flaggskepp i Jönköping klar för start
Nu satsar Lyko fysiskt i Finland – här öppnar första butiken
Efter guldruschen – Zoo.se vill vara snabbfotad
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094