23948sdkhjf

Utökad e-handelsverksamhet för Rituals

Arvato Supply Chain Solutions och kosmetikföretaget Rituals Cosmetics har invigt ett nytt distributionscenter i tyska Hannover.

Leverantören av e-handelstjänster Arvato Supply Chain Solutions, kommer att hantera onlineverksamheten för Rituals i Tyskland, Österrike, Schweiz och Polen i det nya distributionscenter. 

Den nya automationslösningen ska möjliggöra snabb och effektiv hantering av det växande onlinehanteringen, bland annat genom AutoStore-systemet som rymmer totalt 32 000 kärl samt upp till 120 robotar som kan arbeta på toppen av AutoStore.

Robotarna rör sig längs räls i alla riktningar, samlar kärl och transporterar dem till respektive arbets- eller plockstation. AutoStore-systemet är designat för en kapacitet på 20 000 till 30 000 beställningar per dag, beroende på om plockningen sker i två- eller treskift.

– Vi har ett långvarigt och pålitligt partnerskap med Arvato. Vårt samarbete började 2014 med två packstationer i Venray, Nederländerna, och har kontinuerligt expanderat i takt med att vårt varumärke har vuxit, säger Mark Hoppenbrouwers, Director Supply Chain at Rituals Cosmetics.

– Tills nu har vi betjänat DA-CH-regionen och Polen från vår plats i Gennep i Nederländerna. Men, ordervolymerna har ökat så snabbt att det var nödvändigt att leta efter alternativ eller expansionsmöjligheter, och vi tog beslutet att etablera en annan plats för Rituals i Hannover, tillägger Julia Boers, vd för konsumentprodukter på Arvato Supply Chain Solutions.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079