23948sdkhjf

Netonnet hoppas nå också innerstadskund med ny etablering

På torsdagen öppnade Netonnet ny butik om 1 500 kvadratmeter, med 200 kvadratmeter vidhängande baklager, i nya Hangar 5 i handelsområdet Bromma Bocks vid Bromma flygplats i Stockholm. Med ett citynära läge och med goda förbindelser med såväl kollektivtrafik som Tvärbanan och Ulvsundaleden hoppas aktören nå även innerstadskunden.

– Vår nya Lagershop har fönster runt hela lokalen som ger fina exponeringsmöjligheter på ett för oss nytt sätt. Läget gör bland annat att kunder som bor i innerstan, utan bil, har lätt att besöka oss, och vi tror även att kunder som bor i bland annat Bromma, Frösunda, Solna, Sundbyberg, Nockeby, Hässelby och Ekerö kommer att upptäcka hur enkelt och smidigt det är att handla hos oss, inte bara online utan även fysiskt. Tack vare våra blixtsnabba leveranser har kunderna möjlighet att få sina inköp hemlevererade smidigt och enkelt, ofta redan inom några timmar, säger Thomas Wendel, retail manager, Netonnet.

Öppningen sker också i anslutning till Black Week och hemelektronikaktören hoppas att just Stockholmaren ska vara extra sugen på att handla.

– Enligt vår undersökning kommer det fram att de som säger sig vara mest benägna att handla fler varor än tidigare under Black Week är just stockholmare. Trots att det så klart är mycket som påverkar privatekonomin ser det ändå ut som att en hel del planerar att hitta bra produkter till ett bra pris under Black Week, vilket jag tycker är intressant. Dessutom säger 27 procent av stockholmarna, även det flest i Sverige, att de kommer att köpa julklappar i år under kampanjdagar som Black Week och Black Friday, säger Thomas Wendel vidare, och luter sig mot en färsk landsomfattande undersökning från YouGov, genomförd på uppdrag av Netonnet.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109