23948sdkhjf

Elgiganten vässar snabba hemleveranser

Snabba hemleveranser blir en alltmer avgörande faktor i kundernas köpbeslut tycker Elgiganten som breddar underlaget för ”Same Day Delivery”.

Satsningen, som genomförs tillsammans med leverantören Bring, innebär att sex miljoner svenskar nu kan få hem sina beställningar samma dag som köpen genomförts förutsett att beställningarna gjorts före klockan 13:00.

Tjänsten omfattar ett urval av Elgigantens sortiment.

– Vi vill underlätta vardagen för våra kunder genom att erbjuda hemleverans samma dag, så att fler kan få hem sina produkter när det passar dem. Vi ser att efterfrågan på snabb leverans ökar ännu mer vid till exempel nya spelsläpp eller i olika sportsammanhang. Då är det glädjande att vi kan leverera på kvällstid direkt till dörren när de flesta är hemma, säger Tony Ottebjer-Winkler, drift- och hållbarhetschef på Elgiganten.

– Vi vet att snabba leveranser är något som många värdesätter – och är leveransen dessutom hållbar är det extra positivt. Att vi tillsammans med Elgiganten kan nå mer än halva Sveriges befolkning med Same Day Delivery, varav merparten är fossilfria, är vi stolta över, säger Matilda Adelborg, presschef på Bring.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078