23948sdkhjf

Nederländsk kedja satsar i Norden – här öppnar första butiken

Öppnar första butiken i Norden i Sverige. Säljer sängkläder, lakan, filtar och doftljus.

Nederländska Kayori öppnar butik på Kullagatan 40 i Helsingborg i slutet av november. I sortimentet finns sängtextiler, morgonrockar, skönhetsprodukter, dofter och ljus.

– Kayori, både som namn och förhållningssätt, hämtar inslag från den japanska kulturen som håller en holistisk syn på liv, harmoni och välmående. Vi vill skapa en bättre värld för alla som kommer i kontakt med våra produkter, alla som använder dem och alla som förverkligar vår tillverkning. Vår filosofi är att hylla naturens egna under samtidigt som vi skapar små lyckostunder för både kropp och själ, säger Maria Hammarberg Thörnqvist som kommer driva butiken på Kullagatan.

Kedjan grundades 2018 till dags dato finns närmare 800 återförsäljare runt om i Europa. Satsningen i Norden drog i gång i somras med ett antal återförsäljare och i Sverige satsar varumärket på att nå ut med produkterna via möbel- och sängbutiker samt parfymerier.

Butiken i Helsingborg blir den första butiken av sitt slag i Norden och designas enligt Kayoris koncept. Efter lanseringen i Helsingborg väntar Stockholm och Göteborg.

– Helsingborg är strategisk rätt för oss, med tanke på Danmark och turismen som staden drar, samt som referensbutik för många intressenter inom det nordiska området, säger Maria Hammarberg Thörnqvist vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078