23948sdkhjf

H&M-backade Dashl till London

H&M har en minoritetspost i skönhetsbolaget.

Dashl, grundat av Arbilina Nissan och Nina Akbari, öppnar salong i H&M:s nya butik på Regent Street i London i veckan.

– Vi är superglada över att samarbeta med Dashl och erbjuda våra kunder en unik skönhets- och shoppingupplevelse i vår nya Regent Street-butik. Genom att samarbeta med Dashl kan vi nu erbjuda våra kunder ett urval av skönhetsbehandlingar tillsammans med vårt senaste sortiment, vilket innebär att vi håller vårt konsumentlöfte: att vara den ledande destinationen för stil, kreativitet och kultur. Vi är så spända på att få låta våra kunder upptäcka och njuta av vår Dashl-Beauty Bar, lokaliserad i hjärtat av H&M butiken på Regent Street. Där ser vi fram emot att hjälpa våra kunder att se ut och känna sig som sitt bästa jag, säger Henrik Nordvall, landschef för H&M Storbritannien och Irland.

Sedan starten 2017 har Dashl numera salonger i ett antal av H&M:s butiker i Malmö och Stockholm samt i Tyskland och Holland. Därtill finns egna salonger i Westfield Mall of Scandinavia och i Arkaden i Göteborg.

Förutom olika behandlingar för naglar, fransar och bryn erbjuder Dashl även ett sortiment av egna skönhetsprodukter som säljs i befintliga salonger, men även i bolagets webbutik, samt via partner inom e-handeln.

Beauty Bar by Dashl x H&M på Regent Street öppnar den 24:e november. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078