23948sdkhjf

Här byter Dollarstore upp sig

Lågpriskedjan Dollarstore lämnar sin gamla adress vid Hotell Lappland och flyttar till en nybyggd butikslokal på nya Furuvik i Lycksele.

Butikslokalen om 4 200 kvadratmeter är drygt 1 500 kvadratmeter större än den gamla lokalen. Butikschefen Jonny Lidén ser fram emot flytten som även innebär att medarbetarna får en bättre arbetsmiljö.

Med det ökade utrymmet kommer också sortimentet att utökas.

– Det absolut bästa är att vi kommer att kunna ge alla våra kunder ett mycket bättre och trevligare intryck av hur en Dollarstorebutik ska se ut. Man kommer att kunna se alla varor mycket lättare, det blir inte lika plottrigt och trångt i hyllorna längre, säger Jonny Lidén till Västerbottens-Kuriren.

Till tidningen uppger Jonny Lidén att det ändå är med viss saknad som de lämnar placeringen vid Hotell Lappland där butiken legat i nästan 20 år.

– Jo, den biten har varit lite tråkig för oss att vi inte kunnat behålla läget där vi varit i nästan 20 år. Vi har ju haft ett så drömfint läge, men vi har inte riktigt haft de expansionsmöjligheter som vi har velat ha i den lokalen. Det tråkigaste är att vi tappar de hotell- och campinggäster som kunnat promenera till butiken.

– Men vi hoppas att vi tjänar igen det på en ny och trevlig butik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093