23948sdkhjf

Cykelhandlaren i konkurs efter vräkning: ”Tack och adjö”

Cykelbutiken och e-handlaren Bikeoholic i gotländska Klintehamn har begärs i konkurs efter att de inte lyckats betala sin hyra på ett halvår.

Det var i april som Bikeoholic vräktes från sina lokaler där de huserat sedan 2018. Dessförinnan hade verksamheten bedrivits i en container.

Vid vräkningen förklarade grundaren Jonas Moberg för Helagotland.se att pandemin och dess effekter gjort att butiken har haft svårt att få in tillräckligt med pengar.

– Jag beklagar att det har blivit så här, men pandemin har satt käppar i hjulet för Bikeoholic. Det finns inga cyklar att få tag i och vi som pytteliten aktör får det extra svårt, sa Jonas Moberg till tidningen.

Att han nu, några månader senare, begärts i konkurs uppges också bero på sviterna efter pandemin som han inte lyckats återhämta sig från.

På företagets Instagramsida skriver Jonas Moberg ”Det har varit 7 otroligt roliga men också kämpiga år. Det har också varit fantastiskt att få vara en del av att sätta cyklingen på Gotland på kartan igen. Vi ses kanske på vägarna.”

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Matas om intåget i Sverige: ”Vi vill vara en del av tillväxten digitalt”
Minskad efterfrågan pressar Footway
Elgiganten värvar från Plantagen
Vila återöppnar
Fortsatt ökning av konkurser i detaljhandeln
Svensk Handel om de rekordhöga lönekraven
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094