23948sdkhjf

Cykelhandlaren i konkurs efter vräkning: ”Tack och adjö”

Cykelbutiken och e-handlaren Bikeoholic i gotländska Klintehamn har begärs i konkurs efter att de inte lyckats betala sin hyra på ett halvår.

Det var i april som Bikeoholic vräktes från sina lokaler där de huserat sedan 2018. Dessförinnan hade verksamheten bedrivits i en container.

Vid vräkningen förklarade grundaren Jonas Moberg för Helagotland.se att pandemin och dess effekter gjort att butiken har haft svårt att få in tillräckligt med pengar.

– Jag beklagar att det har blivit så här, men pandemin har satt käppar i hjulet för Bikeoholic. Det finns inga cyklar att få tag i och vi som pytteliten aktör får det extra svårt, sa Jonas Moberg till tidningen.

Att han nu, några månader senare, begärts i konkurs uppges också bero på sviterna efter pandemin som han inte lyckats återhämta sig från.

På företagets Instagramsida skriver Jonas Moberg ”Det har varit 7 otroligt roliga men också kämpiga år. Det har också varit fantastiskt att få vara en del av att sätta cyklingen på Gotland på kartan igen. Vi ses kanske på vägarna.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11