23948sdkhjf

Hon är ny vd för Indiska

Yvonne Magnusson-Norling kommer att leda Indiska.

Indiskas nya ägare, Färna Invest med Gerald Engström i spetsen, har rekryterat Yvonne Magnusson-Norling till kedjans nya vd. Det framgår i ett pressmeddelande. 

Yvonne Magnusson-Norling tar över efter Eva Kaijser som efter Färna Invests förvärv av konkursboet i november har lett bolaget som tillförordnad vd.

Yvonne Magnusson-Norling har haft ledande roller inom detaljhandeln, bland annat som vd för Departments & Stores Europe och Cervera. Hon kommer senast från Marenor och Fiskeriet i Sverige vars omstrukturering hon ledde.

– Jag är glad att Yvonne blir ny vd för Indiska och tar ansvaret för nystarten. Yvonne har en gedigen erfarenhet inom detaljhandeln och en bevisad förmåga att skapa lönsamhet i de bolag hon verkat i. Hennes ledarskapsförmåga tillsammans med Indiskas duktiga medarbetare kommer att vara en stor tillgång för bolagets fortsatta utveckling, säger Gerald Engström, i en kommentar.

– Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna skapa tillväxt, stärka Indiskas marknadsposition och säkerställa lönsamhet, säger Yvonne Magnusson-Norling.

Yvonne Magnusson-Norling tillträder den 9 januari.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Så optimeras Helsingborgs stadskärna
Matas om intåget i Sverige: ”Vi vill vara en del av tillväxten digitalt”
Minskad efterfrågan pressar Footway
Elgiganten värvar från Plantagen
Vila återöppnar
Fortsatt ökning av konkurser i detaljhandeln
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078