23948sdkhjf

Nya lägen för Happy Homes

Butikerna i Linköping och Vaggeryd har öppnat på nya adresser och därtill satsar ägarduon i Linköping på ytterligare en butik.

Butikerna för Happy Homes i Linköping och Vaggeryd har bytt adress och utökat ytorna. Därtill öppnar Cissi och Erik Wetterhall som driver butiken på nya adressen Gillbergatan 36 B Linköping även en ny inredningsbutik vägg i vägg med den nya ytan som får namnet Trend.

– Vi ser absolut vårt nya läge som mer attraktivt, det kommer dra en bredare kundgrupp och vi kommer ha möjligheten att sätta ett helt nytt uttryck, att faktiskt kommunicera vad vi står för. Vi ger besökaren en unik kundupplevelse där vi förmedlar hemkänsla, det personliga. Det får kunden båda genom att vara i butiken men också genom bemötande från medarbetarna. Vi är en modern fackhandel som erbjuder kompetens, inspiration och produkter för allas plånböcker, säger butiksägaren Cissi Wetterhall i en kommentar.

I Vaggeryd öppnade ägaren Stefan Aronsson ny butik för Happy Homes på Hammarvägen 2 den 9 december.

– Vi ser stora möjligheter i Vaggeryd och nu med ett marknadsläge som har ännu bättre synlighet mot Vaggeryds norra infart och med grannar som Coop och Preem så räknar vi med mer kundtrafik till Happy Homes. På tomten har vi byggt en anpassad detaljhandelsfastighet som vi delar med Beijer Byggmaterial. Detta gör det smidigt och enkelt för kunder att kunna handla det mesta inom byggmaterial på ett ställe. Vi har bra parkeringsmöjligheter och smidig tillgänglighet för både proffskunder och konsumentkunder. Vi har utökat butikens öppettider och har ett bredare sortiment för att tillgodose nya och befintliga kunders behov. Vi har till exempel ett separat färgsättningsrum där vi kan sitta tillsammans med kunder och hjälpa till med design och inredning av lägenheter och hus. För våra professionella kunder finns kundcafé och ytor att sitta och äta sin matlåda, säger Stefan Aronsson i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082