23948sdkhjf

Dansk möbelaktör på ny adress

Har bytt läge i Stockholm och planerar för ytterligare två showroom i Sverige.

Danska Sofacompany, som sedan i maj 2021 ingår i Jysk-familjen Lars Larsen Group, har skiftat läge i Stockholm och öppnat ett nytt showroom om 240 kvadratmeter på Olof Palmes Gata 14.  Den nya enheten är inredd enligt ett nytt koncept och har även fått utökade öppettider.

– Efter en tids letande, har vi äntligen hittat en lokal som passar Sofacompanys nya koncept och som ligger på en central adress på markplan med skyltfönster ut mot gatan. Vi tror att det här showroomet kommer vara en fantastisk möjlighet för våra kunder att uppleva våra möbler i en inspirerande miljö samt få hjälp och rådgivning att hitta sin nya drömsoffa. Öppningshelgen var en succé och vi ser fram emot att välkomna alla nya som gamla kunder för att upptäcka vårt fantastiska utbud av designmöbler på plats, säger Fanny Larsson, Sverigechef för möbelkedjan, i en kommentar. 

Sofacompany, grundat 2012, har haft försäljning via e-handel i Sverige sedan 2015 och öppnade då ett första showroom på marknaden i Jönköping. 2017 gick flytten till Stockholm och sedan dess har ett ytterligare showroom öppnats i Göteborg, på Kaserntorget, samt ett pop up-showroom i Malmö. 

Vidare uppges att planer finns på att öppna  ytterligare två permanenta showroom i Sverige, varav minst ett ska öppna under innevarande år. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nordby över fyra miljarder igen – siktar på rekord 2023
Mode och inredning till Väla
Nyemission och besparingar för förlusttyngt Nelly
Footways försäljning rasar
Nu satsar entreprenören bakom digitalt optikkoncept på butiker
Apotekets e-handelsförsäljning minskar – investeringar tyngde resultatet under fjärde kvartalet
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109