23948sdkhjf

Skönhetsbolaget värvar ny vd

Kommer närmast från vd-posten hos Royal Design Group.

Lisa Karlsson Bruzelius tillträder i vår posten som vd för skönhetsbolaget Youty Group, där skönhetssajterna Nordicfeel, Eleven och Blush ingår.  

– Vi är mycket glada över vår rekrytering av Lisa som kommer bli en bra ledare till det kompetenta teamet vi har idag. Lisas e-handelserfarenhet i kombination med hennes breda kompetens från olika branscher gör att vi är trygga med att hon tar bolaget vidare mot nya framgångar, säger Christina Tillman, styrelseordförande på Youty Group.

Lisa Karlsson Bruzelius tillträder den 3 april och kommer närmast från rollen som vd och operativ chef på design- och heminredningbolaget Royal Design Group. Hon har även ett förflutet från ledande poster hos  Resia Travel Group, Moderna Försäkringar och Telenor.

– Jag ser fram emot att leda Youty Group genom företagets nästa fas. Jag brinner för att leverera försäljning och resultat genom en riktigt vass kundupplevelse och ser att Youty Group har stora möjligheter till fortsatt framgång. Att bygga ett både större och lönsammare företag tillsammans med det starka teamet som finns på plats, kommer bli en väldigt rolig resa, säger Lisa Karlsson Bruzelius i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094