23948sdkhjf

Här väntar ny sportsatsning om 900 kvadratmeter

Femte butiken för Cykelgiganten öppnar tillsammans med en butik för Team Sportia i Burlöv i mars.

Syskonduon Johanna och Jesper Andersson öppnar butiker för Cykelgiganten och franchisekedjan Team Sportia på Burlöv Center strax utanför Malmö i mars.  Totalt handlar det om en 900 kvadratmeter stor sportsatsning då butiken för Cykelgiganten spänner över  400 kvadratmeter medan  Team Sportia-delen är 500 kvadratmeter stor.

–Vi ser fram emot att öppna på Burlöv Center. Det är ett fint och lättillgängligt köpcentrum, med bra kedjor och butiker. Kunderna på Burlöv har länge saknat en sport- och cykelbutik vilket de nu äntligen får, säger Jesper Andersson som tillsammans med Johanna Andersson driver ytterligare fyra butiker för Cykelgiganten i Malmö, Löddeköpinge och Kristianstad.

Därtill driver duon sedan tidigare butiker för Team Sportia i Lund och Löddeköpinge. 

–Vi ser verkligen fram emot att följa Jesper och Johannas framgångar i Skåne. Vår ambition inom SGN Sport är att vara värdefulla för fria sport och cykelhandlare i Norden och skapa de bästa förutsättningarna för dessa så att de kan bli vinnare på sin lokala marknad och vi är tacksamma för att Jesper och Johanna ger oss detta förtroende, säger Lars Palmgren, vd för SGN Sport Sverige i en kommentar.Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093