23948sdkhjf

Bauhaus flyttar till Bromma Blocks

Bauhaus byter lokaler i Bromma i Stockholm och öppnar nytt och större varuhus till hösten i vad som kedjan beskriver som mer ”ändamålsenliga lokaler” vid handelsområdet Bromma Blocks.  I samma veva stängs det befintliga varuhuset på Bryggerivägen i Ulvsunda industriområde.

– Vi hoppas att nya Bauhaus Bromma kommer att bli mer av en destination för privatpersoner i Stockholmsområdet, samtidigt som det blir vår största satsning någonsin på att ge företagskunder allt de önskar och behöver från oss kommenterar Bauhaus marknadsdirektör Johan Saxne i en kommentar.

Det nya varuhuset spänner över 11 000 kvadratmeter och öppnar på Karlsbodavägen 2-4 och får direkt access från Tvärbanan. Samtliga tjänster som montageservice för privatpersoner och företagsservice för professionella hantverkare kommer att finnas i varuhuset.

Som ett led i det förändringsarbete som pågår i Ulvsunda industriområde lämnar flera butiker området. ÖoB stängde i början av januari och i slutet av februari slår City Gross-butiken igen. City Gross kommer precis som Bauhaus att flytta till Bromma Blocks,  den nya matbutiken öppnar under sensommaren. ÖoB har däremot inte någon ny lokal i närområdet.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Onlinehandel – här är listan på vilka län som näthandlar mest
Blank the Hub öppnar i Helsingborgs centrum
Fortsatt ombyggnad i kulturminnesklassat shoppingcentrum
Kliver in hos Meds
Uppstickare drar igång egen e-handel för hudvård
Får ansvar för utvecklingsarbete och it-drift hos apotekskedjan
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094