23948sdkhjf

Bauhaus flyttar till Bromma Blocks

Bauhaus byter lokaler i Bromma i Stockholm och öppnar nytt och större varuhus till hösten i vad som kedjan beskriver som mer ”ändamålsenliga lokaler” vid handelsområdet Bromma Blocks.  I samma veva stängs det befintliga varuhuset på Bryggerivägen i Ulvsunda industriområde.

– Vi hoppas att nya Bauhaus Bromma kommer att bli mer av en destination för privatpersoner i Stockholmsområdet, samtidigt som det blir vår största satsning någonsin på att ge företagskunder allt de önskar och behöver från oss kommenterar Bauhaus marknadsdirektör Johan Saxne i en kommentar.

Det nya varuhuset spänner över 11 000 kvadratmeter och öppnar på Karlsbodavägen 2-4 och får direkt access från Tvärbanan. Samtliga tjänster som montageservice för privatpersoner och företagsservice för professionella hantverkare kommer att finnas i varuhuset.

Som ett led i det förändringsarbete som pågår i Ulvsunda industriområde lämnar flera butiker området. ÖoB stängde i början av januari och i slutet av februari slår City Gross-butiken igen. City Gross kommer precis som Bauhaus att flytta till Bromma Blocks,  den nya matbutiken öppnar under sensommaren. ÖoB har däremot inte någon ny lokal i närområdet.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078