23948sdkhjf

Smyckesbutik prisad av centrumförening

Smyckesbutiken Avi & Lena utsedd till årets verksamhet i Göteborgs innerstad.

Centrumföreningen Innerstaden Göteborg har tilldelat butiken Avi & Lena på Fredsgatan 10 i Göteborg utmärkelsen Årets Guldkrona 2022.

– Vi är så glada och tacksamma för priset Årets Guldkrona. Vi tackar våra underbara kunder som röstat och skrivit så fina ord om oss. Göteborg är en härlig shoppingstad med fantastiska kunder som stöttat oss under många år. Hjärtligt tack, säger Lena Yoorkevich, ägare Avi & Lena i en kommentar.

Butiken föräras utmärkelsen efter en omröstning bland medlemmar och göteborgare och förutom Avi & Lena var även Science fiction bokhandeln, Hotel Eggers,  Akademibokhandeln på Kungsgatan samt Da Matteo och Ahlströms Konditori nominerade.

Utmärkelsen delas ut sedan 2006 och går till verksamhet som enligt föreningen ska ha en varaktig affärsidé med tydlig profil, bidra med positiv inverkan på innerstadens utveckling samt vara en engagerad medlem i föreningen Innerstaden Göteborg.

Motivering Årets Guldkrona 2022 lyder;

”Den lilla mysiga butiken med tidlösa, unika smycken, är älskad av både gammal som ung. Med personlig service som ligger göteborgarna varmt om hjärtat har butiken med dess erbjudande och välkomnande miljö bevisat att den står sig stark även i kristider”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094