23948sdkhjf

Smyckesbutik prisad av centrumförening

Smyckesbutiken Avi & Lena utsedd till årets verksamhet i Göteborgs innerstad.

Centrumföreningen Innerstaden Göteborg har tilldelat butiken Avi & Lena på Fredsgatan 10 i Göteborg utmärkelsen Årets Guldkrona 2022.

– Vi är så glada och tacksamma för priset Årets Guldkrona. Vi tackar våra underbara kunder som röstat och skrivit så fina ord om oss. Göteborg är en härlig shoppingstad med fantastiska kunder som stöttat oss under många år. Hjärtligt tack, säger Lena Yoorkevich, ägare Avi & Lena i en kommentar.

Butiken föräras utmärkelsen efter en omröstning bland medlemmar och göteborgare och förutom Avi & Lena var även Science fiction bokhandeln, Hotel Eggers,  Akademibokhandeln på Kungsgatan samt Da Matteo och Ahlströms Konditori nominerade.

Utmärkelsen delas ut sedan 2006 och går till verksamhet som enligt föreningen ska ha en varaktig affärsidé med tydlig profil, bidra med positiv inverkan på innerstadens utveckling samt vara en engagerad medlem i föreningen Innerstaden Göteborg.

Motivering Årets Guldkrona 2022 lyder;

”Den lilla mysiga butiken med tidlösa, unika smycken, är älskad av både gammal som ung. Med personlig service som ligger göteborgarna varmt om hjärtat har butiken med dess erbjudande och välkomnande miljö bevisat att den står sig stark även i kristider”.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Onlinehandel – här är listan på vilka län som näthandlar mest
Blank the Hub öppnar i Helsingborgs centrum
Fortsatt ombyggnad i kulturminnesklassat shoppingcentrum
Kliver in hos Meds
Uppstickare drar igång egen e-handel för hudvård
Får ansvar för utvecklingsarbete och it-drift hos apotekskedjan
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.531