23948sdkhjf

Ingen rast för Normal – här är nya etableringarna

Tar över Intersports lokaler på Gotland och kliver därtill in som efterlängtad hyresgäst i centrumläge.

Normal öppnar butik om 587 kvadratmeter i Gottsunda Centrum.

Hyresavtalet är tecknat på sju år och den expansiva butikskedjan blir Gottsunda Centrums första permanenta hyresgäst sedan nya fastighetsägaren Hemmaplan tillträdde i slutet av 2022.

– Vi vill utveckla Gottsunda tillsammans med och för människor som bor och är verksamma här. Därför började vi vår resa i Gottsunda med att prata med våra hyresgäster och besökare, och bjuda in dem till att utveckla centrumet tillsammans med oss. Genom samtal, vår klottervägg och vår hyresgäst- och besöksundersökning har vi fått fram en topplista med butiker, service och annat som våra besökare drömmer om i Gottsunda. Högst upp på den listan fanns Normal, och det känns fantastiskt roligt att redan nu kunna ge våra besökare det, säger Cecilia Safaee, vd på Hemmaplan i en kommentar.

Därtill är det nu klart att Normal tar över lokaler om 1 200 kvadratmeter i källarplan på Åhléns varuhus i Östercentrum i Visby som Intersport lämnade för fem år sedan. Här blir kedjan granne med Clas Ohlson och nu väntar anpassning av butiksytan innan öppning

- Vi har ett koncept som inte finns på Gotland i dag, med kända varor till fast lågt pris plus mer udda nya produkter, sa Jan Nyberg, vd för Normal i Sverige, till helagotland.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079