23948sdkhjf

Ingen rast för Normal – här är nya etableringarna

Tar över Intersports lokaler på Gotland och kliver därtill in som efterlängtad hyresgäst i centrumläge.

Normal öppnar butik om 587 kvadratmeter i Gottsunda Centrum.

Hyresavtalet är tecknat på sju år och den expansiva butikskedjan blir Gottsunda Centrums första permanenta hyresgäst sedan nya fastighetsägaren Hemmaplan tillträdde i slutet av 2022.

– Vi vill utveckla Gottsunda tillsammans med och för människor som bor och är verksamma här. Därför började vi vår resa i Gottsunda med att prata med våra hyresgäster och besökare, och bjuda in dem till att utveckla centrumet tillsammans med oss. Genom samtal, vår klottervägg och vår hyresgäst- och besöksundersökning har vi fått fram en topplista med butiker, service och annat som våra besökare drömmer om i Gottsunda. Högst upp på den listan fanns Normal, och det känns fantastiskt roligt att redan nu kunna ge våra besökare det, säger Cecilia Safaee, vd på Hemmaplan i en kommentar.

Därtill är det nu klart att Normal tar över lokaler om 1 200 kvadratmeter i källarplan på Åhléns varuhus i Östercentrum i Visby som Intersport lämnade för fem år sedan. Här blir kedjan granne med Clas Ohlson och nu väntar anpassning av butiksytan innan öppning

- Vi har ett koncept som inte finns på Gotland i dag, med kända varor till fast lågt pris plus mer udda nya produkter, sa Jan Nyberg, vd för Normal i Sverige, till helagotland.se.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Motonets nästa jättevaruhus till Örebro – ”Ett toppenläge”
Försäljningen tillbaka på 2018 års nivåer
Nordic Nest Group värvar varumärkesstrateg
Hit flyttar Urban Outfitters
Ny butik på Tjörröd – ”En av Elons största”
Babykrisen lämnar ett tomrum: ”Vi följer utvecklingen noga”
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.141