23948sdkhjf

Från Netonnet till Pizza Hut

Ska lyfta pizzakedjans varumärke och erbjudande. 

Thomas Wendel har rekryterats till posten som operativ chef, COO, hos Pizza Hut med uppdraget att leda utvecklingen av pizzakedjans 26 restauranger i Sverige.

– Uppdraget och visionen för min roll är tydlig; tillsammans med ledningen ska jag med min erfarenhet ta Pizza Huts varumärke, erbjudande, service och försäljning till nya nivåer. Tillsammans med alla våra duktiga medarbetare i driftteamet ska vi realisera detta i kombination med att aktivt arbeta med bolagets tydliga vision att vara en attraktiv och bra arbetsgivare. Vi ska vara bäst i klassen! Jag är väldigt taggad på att sätta igång arbetet. Det ska bli riktigt kul, dessutom älskar jag pizza, säger Thomas Wendel i en kommentar. 

Thomas Wendel, som tillträdde sitt nya värv den 13 mars, kommer närmast från posten som retailchef hos Netonnet men har även ett förflutet från Kjell & Company och uppdragen som HR-chef och landschef. 

– Med Thomas bakgrund inom kedjedrift och försäljning i kombination med hans erfarenhet från HR så kommer han att vara ett starkt tillskott för oss på Pizza Hut. Vi värnar om vår personal och har som ambition att vara den bästa arbetsgivaren i vår kategori. Detta i kombination med all den driftserfarenheten vi redan har i vårt driftteam så kommer vi ha en stark uppställning för att fortsätta bygga och utveckla vår fantastiska kedja säger, Richard Forsshéll, vd för Pizza Hut Sverige, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172