23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SWG Produktion AB

Scandinavian Wall Group

SWG/HABILA/SAXI
– Ett samarbete över landsgränser

För att ytterligare stärka vår position som en stor leverantör av flexibel rumsavdelning i Skandinavien, ingick Habila A/S i Danmark, LPAB Produktion AB i Sverige och Saxi Produkter AS i Norge år 2002 ett förpliktigande samarbete under namnet SWG – Scandinavian Wall Group. Genom detta samarbete har SWG i dag en marknadsledande position inom produktområdena vikväggar och mobila väggar i Skandinavien och övriga Europa.

En kontinuerlig produktutveckling sker centralt efter input från en marknad som är större än det enskilda landets. Detta ger många fördelar och gör att SWG har ett unikt produktprogram, som tillgodoser de höga krav som i dag ställs på vikväggar och mobila väggar, oavsett om det är stora eller små projekt.

Professionalism, ärlighet och glädje av ett bra utfört arbete är rättesnöret vi alla i SWG arbetar efter. Vi lägger fortsatt mycket stor vikt vid att vara en lojal partner, som finns till för er på respektive marknad.

Ring 0662 30265, och berätta för oss om era önskemål, så garanterar vi att ni får den bästa lösningen som marknaden kan erbjuda.

Leverantörstjänster

Fakta om SWG Produktion AB

Adress
SWG Produktion AB
Trästvagen 2
Lyftkransvagen 5, Skogås

890 51

Region
Sverige
Västernorrlands län
Örnsköldsviks kommun

Telefon: +46 0662-30265

VAT nummer: SE5562133578

Anställda: 25

Sänd till en kollega

0.125