23948sdkhjf

Scanlux Packaging A/S

VI VILL GÖRA SKILLNAD

Hos SCANLUX tar vi inte genvägar. Vi har som ambition att leverera branschens bästa service. Oavsett om det handlar om rådgivning, design, logistik eller online beställning. Och det lyckas vi i all blygsamhet, mycket bra med.

Sedan vi år 1987 blev totalleverantör av emballage till detaljhandel, har vi idag vuxit till en av Skandinaviens största leverantör av bärkassar. Med över 300 miljoner sålda bärkassar om året har vi en stabil expertis inom både plast – och papperspåsar. Utöver det lagrar vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band vinemballage och annat tillbehör till en komplett och sammanhängande emballagelösning.

 

Vi menar att emballaget ska vara en naturlig del av verksamheters sälj – och marknadsföring. Därför har vi en egen design – och innovationsavdelning, som vi kalla BRANDLAB OCH INNOVATION. I samarbete med ledande märken, skapa vi unika designlösningar, som både är funktionella samtidigt som de utstrålar verksamhetens märke.

Vi fungerar som outsorcing-partner för större butikskedjor, som använder våra faciliteter och expertis inom lager och distribution. Genom att överlåta ansvaret av logistik till oss, kan de spara på lager, distribution och administration. Samtidigt får de en flexibel och behovsstyrd leverans och det är något som märks både på bottennivån och lokalt i butikerna.

Våra konsulenter är redo att hjälpa dig. Du kan se erbjudanden här på hemsidan eller ringa till oss.

 

Fakta om Scanlux Packaging A/S

Adress
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Fredensborg Kommune

Telefon: +46 48242900

Fax: +46 48242910

VAT nummer: DK71051218

Certifikat: FSC, ISO 14001

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.125