23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nordic Safety Group AB

Nordic Safety Group AB är ett vårdföretag som är registrerat hos Socialstyrelsen och följer därmed de lagar och föreskrifter som innefattar privat sjukvård. Verksamheten är granskad och godkänd av Socialstyrelsen, vilket innebär att kvaliteten på verksamheten är god.

Nordic Safety Group AB erbjuder tjänster och produkter som riktar sig mot privatpersoner, företag och myndigheter.

Vårt produktsortiment består i huvudsak av vårt egna varumärke. I sortimentet finns bland annat hjärtstartare, akutsjukvårdsväskor samt annan sjukvårdsutrustning. Läs mer om vilka produkter vi kan erbjuda Er här.

Vi har även flertalet tjänster som vi erbjuder i huvudsak till företag och myndigheter men även till föreningslivet och evenemang som idrottssammanhang, festivaler och konserter. Våra tjänster kan självklart anpassas efter just ert behov.
I tjänsterna erbjuds bland annat:

VIP-SJUKVÅRD – tillfällen när en egen legitimerad läkare eller legitimerad sjuksköterska behövs, t ex statsbesök, resor osv.
EVENTSJUKVÅRD – hyr in utbildad och legitimerad sjukvårdspersonal för evenemang som idrottssammanhang, festivaler och konserter.
UTBILDNING – när ni behöver ha utbildning inom bland annat akutsjukvård, hjärt & lungräddning, brandskydd, instruktörsutbildning osv.
Vår målsättning är att kunna erbjuda sjukvårdslösningar för såväl liten som stor kund på ett flexibelt och professionellt sätt.

Vår personal är engagerad och har hög social samt reell kompetens som Sjuksköterskor, sjukvårdare och läkare. De ledord vi och våran personal arbetar efter är samarbete, flexibilitet och kompetens. Det är viktigt för oss att skapa en god och nära kontakt med våra kunder vilket skapar ett ömsesidigt förtroende.
För övriga frågor eller offert kontakta oss gärna!

Välkommen med din förfrågan!

Leverantörstjänster

Fakta om Nordic Safety Group AB

Adress
Nordic Safety Group AB
Box 90148
120 21 STOCKHOLM
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08-804040

VAT nummer: SE5568114630

Se hemsidan

Contact Persons

Patrik Svensson

Sänd till en kollega

0.123