23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Gung

Öka din tillväxt samtidigt som du blir enklare att göra affärer med

Gung är experter på att stötta B2B-företag för att effektivisera och förenkla försäljningsprocesser. Vår e-handelsplattform för grossister, varumärken och B2B-företag effektiviserar orderflöden, samlar produktinformation och koordinerar alla era försäljningskanaler. Samtidigt som ni gör jobbet enklare för säljare och kunder. Gung har lång erfarenhet att med digitala kanaler effektivisera företags försäljningsprocesser. Vi har djup affärsförståelse för de utmaningar som många B2B företag står inför:

Behöver ni synas i fler säljkanaler? 
Gung erbjuder en flexibel kombination av försäljningskanaler som synliggör er för en bredare publik samtidigt som den stöttar kunder, säljare, agenter, distributörer och leverantörer.

Saknas funktionalitet och växtkraft i ert affärssystem?
Gungs e-handelsplattform ger er möjlighet att komplettera ert ERPmed ny funktionalitet vilket ger ökad kapacitet och effektivitet i er försäljning, och ni drar på samma gång full nytta av ert affärssystem.

Har ni stora krav på tillväxt och ökade resultat? 
Gung ger lösningsorienterad hantering av affärsutmaningar, både taktiskt och strategiskt, för att hjälpa er att accelerera tillväxt och resultat.

Skala upp ditt företags kapacitet till tillväxt

Med vår webplattform och direkt koppling till ditt affärssystem kan vi hjälpa dig att möta och överträffa kundernas förväntningar samtidigt som du effektiviserar dina interna processer. Vi kan hjälpa dig med: 

B2B e-handel: Med vår digitala orderplattform kan du erbjuda dina kunder en smidig och snabb webshop med kundunika priser, lagersaldo och enkel orderhantering.

Säljportal: Ge ditt säljteam verktyg för starka kundrelationer och effektiv försäljning. Vår säljportal ger snabb och uppdaterad tillgång till kundinformation via mobil, padda eller laptop med direkt integration till ert affärssystem för att förenkla arbetsprocesserna.

PIM-system: Vårt PIM-system gör det enklare att hantera och uppdatera produktinformation på ett centralt ställe, vilket hjälper dig att leverera korrekt information till dina kunder.

Marknadsplatser: Fler varumärken och distributörer använder marknadsplatser för större räckvidd och tillgång till nya kunder, vilket ökar försäljning och underlättar internationalisering. Gung förenklar processen för att starta och minimerar det manuella arbetet.

Direkt koppling till affärssystem: Vi förstår vikten av att ha integrerade och synkroniserade system. Våra lösningar är designade för att smidigt kopplas till ditt befintliga affärssystem, vilket minskar risken för fel och förenklar dataflödet. Vi stödjer Business Central, Fortnox, Jeeves och Garp.

Gung AB grundades 2015 Markus Rosenberg och Daniel Göhlin. Med över 30 års gemensam erfarenhet av webblösningar och ERP (affärssystem) har GUNG vuxit fram till en produkt för att frigöra affärsprocesser som är kritiska utifrån ett användarperspektiv. Vi kan affärssystem och vi kan webblösningar, det är här vi gör skillnad, oavsett om det gäller interna eller externa processer.

2024 används GUNG i mer än 220 bolag, i fler än 70 länder och har över 40 000 dagliga användare!

Gung
Viktor Rydbergsgatan 64
412 81 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5590040993
25
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.078