23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

IMAS Group Sweden AB

KUNDRÄKNARE I BUTIK ELLER UTOMHUS - MÄT OCH FÖLJ UPP

VÅR STORY

Under mer än 20 års tid har IMAS framgångsrikt levererat produktivitetsinformation som lett till förbättrade resultat i tusentals butiker, köpcentrum och publika platser. Vi har i dag ett stort antal kunder som dagligen använder och arbetar med information från oss.

Vår webbportal och vår vilja att lösa kundens problem med skräddarsydda lösningar har gjort oss till Europas ledande aktör inom besöksstatistik.

IMAS Erbjudande - Köp besöksstatistik istället för en pryl!

Haas - 3D Kundräknare
Vi har gjort det enkelt för dig som kund och paketerat de delar som behövs för att effektivt kunna räkna kunder. I paketet ingår 1 st 3D kundräknare, underhåll och support. 3D teknologin är den mest nöjaktiga och säkraste när det kommer till att räkna korrekt antal besökare. IMAS garanterar 98% träffsäkerhet.

Support
IMAS inkluderar support med stor kompetens och erfarenhet av olika lösningar från ett stort antal butikskedjor och Köpcentrum. Du får också en egen kontaktperson som lär sig just din lösning. Förutom din kontaktperson finns tillgängligt en resursgrupp som på samma sätt kan åtgärda problem eller göra valideringar.
Fri support gäller kontakt via telefon eller e-post.

Drift och Underhåll
Drift och underhåll av 3D kundräknarna och av inhämtning av statistiken ser vi som en självklarhet. Lika viktigt som det är att ha marknadens mest tillförlitliga räknare, lika viktigt är det att se till att kommunikationen till och från dem fungerar Därför har IMAS personal som varje dag går igenom talen som våra räknare skickar. Ifall det har hänt något med nätverk, hårdvara eller liknande så kan vi direkt kan gå till åtgärd, utan att skicka ut någon till platsen.

VÅR VISION

Vi strävar efter att leverera exakta mätningar med hjälp av besöksräknare, cykelräknare och bilräknare, tillgängliga var som helst, när som helst. Vi vill alltid ge våra kunder den bästa lösningen utifrån behov och går gärna den extra milen för att våra kunder ska förbli nöjda och tillfredsställda med resultatet.

IMAS Xperio

IMAS egenutvecklade verktyg Xperio öppnar upp unika möjligheter att öka produktivitet och tillgänglighet, planera och genomföra kampanjer, upptäcka, åtgärda problem och göra uppföljning på nyckeltal. I Xperio tar du fram all statistik som rör din butiks produktivitet. Hur många besökare konverterades till köpande kunder? IMAS skapar ett krypterat konto till dig så att du når relevant statistik vart du än befinner dig. Olika behörighetsnivåer på användare gör att rätt personer ser rätt information. Besöksstatistiken kan ses per timma, vecka, månad eller år i olika staplar. Veckodagar kan enkelt exkluderas eller öppettider filtreras. I vårt system lägger du enkelt upp din egen rapportering om antal besökare, män eller kvinnor, barn eller vuxna, vilken entré som användes och hur kunderna rör sig i din butik.

IMAS App
IMAS mobila applikation finns tillgängligt för iPhone och Android telefoner. Går att hämta där appar vanligtvis finns. Använda samma konto till appen som till Xperio.

Om IMAS

IMAS har levererat besöksstatistik och produktivitetsinformation i över 20 års tid. En av IMAS viktigaste hörnstenar förutom Xperio är att ge snabb, effektiv och bra proaktiv support.

Läs mer på vår hemsida:

 

www.imas.se

IMAS Group Sweden AB
Vällebergsvägen 19
459 30 Ljungskile
Sverige
VAT nummer: SE5567239552
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031