23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Göteborgstryckeriet AB

Göteborgstryckeriet består av olika verksamhetsområden: Göteborgstryckeriet och Box&Display. Var och en med sin specialitet, men utan vattentäta skott. På så vis kan du alltid få hjälp oavsett om du har behov av en omfattande produktion, en mindre trycksak eller en förpackning. Hos oss sätts hantverket, kvaliteten och kreativiteten i fokus för att du skall få en så bra slutprodukt som möjligt.

Göteborgstryckeriet
Skall du producera en bok? En broschyr eller ett magasin? Eller behöver producera högklassiga visitkort, inbjudningar, kort och foldrar? Har du krav på den där extra noggrannheten och finishen? Behöver du hjälp och rådgivning i utformningen av din trycksak? Bra, då har du hittat rätt!

Vår teknik är både snabbare och mer miljövänlig än konventionella tryckmetoder. Den ger större färgomfång, jämnare färgytor, djupare svärta och knivskarpa detaljer. Hemligheten med tryckresultatet är kombinationen av vårt FM-raster och vår egen unika tryckmetod, Hybrid Print Technology.

Om du har en mindre produktion som behöver hanteras välldigt snabbt kan vi digitaltrycka den. Vilket du än föredrar finns det fullt av möjligheter att också göra det där lilla extra när det gäller efterbehandling. En taktil prägling, boktryck eller exklusiv foliering är några av de metoder du kan välja.

Göteborgstryckeriet är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, har FSC® (NC-COC-012292) och PEFC™ spårbarhetscertifikat samt Svanenmärkning.

 

Box&Display
Söker du speciallösningar inom förpackningsområdet skall du kontakta oss. Vi tillverkar Rigid Boxes, förpackningar/kapslar och displayer. Enkla och komplicerade. Behöver du ett fåtal digitaltryckta eller handgjorda exemplar för en lansering? Eller en större upplaga för en landsomfattande kampanj? Hos oss är ingenting är omöjligt.

Tack vare lång erfarenhet inom grafisk produktion, design och konstruktion kan du känna dig trygg med din produkt från start. När du anlitar oss drar du nytta av alla olika produktionsmöjligheter som finns i våra affärsområden och kan på så vis erhålla en slutprodukt av mycket hög kvalitet.

Box&Display är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

 

Fakta om Göteborgstryckeriet AB

Adress
Göteborgstryckeriet AB
Box 184
431 23 Mölndal
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mölndals stad

Telefon: +46 031-86 87 00

VAT nummer: SE5562995570

Certifikat: FSC, ISO 14001, ISO 9001, PEFC, Svanen

Kontaktpersoner

Maria Iversén
Yrke: Marknadschef
Telefon: +46 706 680821

Sänd till en kollega

0.109