23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nilfisk AB

Nilfisk är en av de ledande globala leverantörerna av professionella rengöringsprodukter och tjänster.

Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 115 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar.

Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Nyheter

Fakta om Nilfisk AB

Adress
Nilfisk AB
Box 4029
431 04 MÖLNDAL

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mölndals stad

VAT nummer: SE5561821629

Anställda: 50

Kontaktpersoner

Marie Wellmark
Avdelning: Marketing
Yrke: Marketing Specialist
Telefon: +46 729632837

Sänd till en kollega

0.125