23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

StigFram AB

Kunskap och engagemang som lönar sig


Som partner hjälper vi företag att förverkliga sina strategiska mål. I 25 år har vi arbetat med att skapa framgångsrikt företagande genom ökat antal engagerade medarbetare och målstyrt ledarskap som lett till ökad kundnytta, fler nöjda kunder, och förbättrade resultat. Under åren så har vi utbildat mer än 100 000 ledare och medarbetare.

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer. Vi skapar effekt och ökar lönsamheten hos våra kunder genom en långsiktig systematisk beteendeförändring kopplat till den övergripande strategin. På StigFram bygger vi delar av vår metodik med hjälp av OBM. OBM brukar förklaras som  "KBT i organisationer", där metodiken ger oss verktygen att främja positiva beteendeförändringar och öka effektiviteten.

Vad vi gör är att vi utgår från företagens strategier och kartlägger ledare och medarbetarnas förmåga att leverera de förväntade resultaten. Vi identifierar gapet mellan nuläge och önskat läge samt vilka beteendeförändringar som kommer att krävas för att förverkliga strategierna och vilka kompetenser som behöver adderas. Utifrån detta leder vi insatser för att fastställa aktiviteter och vägen till affärsmålen. Vi skräddarsyr kompetensutvecklingsprogrammen för att möjliggöra och säkerställa den beteendeförändring som krävs inom olika delar av företaget på både grupp- och individnivå. Vi stöttar beteendeförändringen, mäter, följer upp, tillrättalägger och korrigerar så att vi följer planen för att få önskat resultat.

Så vi hjälper våra kunder att få ihop den röda tråden från ax till limpa där engagerade ledare och medarbetare fokuserar och levererar det som krävs för framgång”.

StigFram – ”Vi utvecklar människor och företag för en bättre morgondag”

 

 

 

StigFram AB
Convendum
Katarinavägen 15
116 45 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE5567359160
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032