23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Automation24

Vår nyskapande affärsmodell
Sedan tio år tillbaka är vi är en internationell webbutik för standardprodukter inom automationsteknik. Vår lågprisstrategi innebär i genomsnitt 24 % lägre pris än vad våra leverantörer rekommenderar.
Våra kunder har högsta prioritet i vår verksamhet. Därför förlitar vi oss i vissa länder på Trusted Shops kvalitetsstämpel, vilket både säkrar ditt skydd som köpare och gör våra butikstjänster transparenta. Vårt mål är att garantera små och medelstora företag en enkel och snabb inköpsprocess med kompetent rådgivning samt snabb och säker leverans av de beställda varorna.

Vilka riktar vi oss till
Våra målgrupper är små och medelstora företag inom områdena mekanik, konstruktion och utveckling, tillverkning samt elektriska näringar och offentliga institutioner såsom till exempel universitet. Våra produkter säljs uteslutande via vår online-butik automation24.se, via telefon, e-post och andra online-plattformar. Vi anser att en fältbaserad säljkår med ett nätverk av filialer och kostsam mässnärvaro är en onödig utgift. Den resulterande kostnadsfördelen förs direkt vidare till dig. På detta sätt sparar du även på små kvantiteter från den allra första artikeln, i genomsnitt 25-30% jämfört med rekommenderat försäljningspris.

Den rätta produkten för dig
Vårt mål är att erbjuda dig ett brett sortiment inom automationsteknik. Samtidigt är vårt sortiment begränsat så att vi ska kunna lagra alla artiklar i tillräcklig mängd och för att säkerställa en utmärkt teknisk support för alla produkter. Därför lagerför vi medvetet inte identiska produkter från flera tillverkare. Detta förhandsval hoppas vi ska hjälpa dig som kund. Vi står även till tjänst med konvertering av produkter. Detta sparar både tid och pengar – för dina förmåner är vår målsättning!

Vad våra kunder säger:
Vi gläder oss åt de mer än 80 000 nöjda kunder som vill utnyttja våra produkt- och serviceerbjudanden. Detta bekräftar också vårt "mycket bra" Trusted Shops kundbetyg med maximala fem stjärnor på samtliga områden: Leverans, varor och kundservice. Särskilt uppskattat är snabb leverans, god service med livechatt och teknisk kunskapsnivå samt omfattande information om leveransen efter att ordern är expedierad.

Fakta om Automation24

Adress
Automation24
Kistagången 20B, 2tr
164 40 Kista
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 (0) 8 51 71 17 83

Kontaktpersoner

Anders Lindqvist

Sänd till en kollega

0.11