23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Schmersal Nordiska AB

Leverera säkert, arbeta säkert
Schmersal koncernen arbetar sedan många år för säkerhet på arbetsplatsen med sina produkter. Olika mekaniska och beröringsfria förreglingsbrytare bildar det globalt största sortimentet med säkerhetskomponenter och säkerhetssystem som skydd för människa och maskin. Detta sortiment presenteras i sin helhet i vår onlinekatalog.

Det har visat sig efter de senaste tjugo åren att säkerhet och produktivitet inte behöver ha något motsattsförhållande. Med stort intresse från myndigheter och institutioner sida har moderna säkerhetssystem integrerats i maskiner för att underlätta ett problemfritt produktionsflöde. Dagens tillverkare av säkerhetssystem bidrar till en human arbetsmiljö när maskinen övertar operatörens tunga och monotona arbete utan att utsätta hen för faror eller risker.

Utvecklingsingenjörerna i Schmersal företagsgrupp motiveradas av visionen att skapa en säkrare arbetsmiljö och utarbetar kontinuerligt nya instrument och system för alla möjliga applikationer. Vi koncentrerar oss på tre olika områden, hissteknik, automationsteknik och säkerhetsteknik. Med våra kunskaper, vår innovationskraft och vårt omfattande sortiment har vi en ledande position inom dessa tre områden. Nya säkerhetskoncept kräver nya systemlösningar och det gäller att integrera innovativa teknologier för detektering samt hitta nya vägar för informationsöverföring och utvärdering. Det växande regelverket med normer och riktlinjer för maskinsäkerhet har skapat en ny syn på våra tillverkare och användare av maskiner i industrin.

Detta är framtida utmaningar för Schmersal - idag och i framtiden- som partner för maskin- och anläggningstillverkare.

Se allaNyheter

Fakta om Schmersal Nordiska AB

Adress
Schmersal Nordiska AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 31-3 38 35 00

Fax: +46 31-3 38 35 39

VAT nummer: SE5561201434

Anställda: 10

Kontaktpersoner

Camilla Wilhelmsen
Telefon: +45 40122327
Dirk Peters Dirk Peters
Yrke: National Sales Manager
Telefon: +46 727188935
Magnus Lundberg Magnus Lundberg
Avdelning: tec.nicum
Yrke: Maskinsäkerhetsspecialist
Telefon: +46 702818577

Sänd till en kollega

0.219